Me vs RUN

Ahogy én láttam: BBU Föld Alatti Futás 2017

Már tavaly is ki akartam próbálni, de akkor az influenza közbeszólt. Idén ki nem hagytam volna. Kőbányai lány lévén, muszáj a kerületi versenyeken elindulni. Szerencsénkre még a nap is sütött. Bár az én futamomon az időjárás minősége nem lett volna kizáró ok, tekintettel arra, hogy a nagy részét a föld alatt kellett megejteni. Nórinak kedden… Tovább »

Ahogy én láttam: Virtualfutok.hu – Karácsonyi Futam

A karácsony előtti hétvége nem a legalkalmasabb időpont egy futóversenyre. Pláne egy kétgyerekes családanyának. Ezer és ezer más dolgom van ebben az időszakban. Ezen a hétvégén csak úgy tobzódtunk a programokban. Pénteken még dolgoztam, épphogy hazaértem már indulhattunk is a férjem karácsonyi céges bulijára. Szombat reggel a lányomat vittem el a szokásos fejlesztésre, az új… Tovább »

Ahogy én láttam: 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap – 2016

Ez a futóverseny közel áll a szívemhez. 2015-ben, két héttel azután, hogy elkezdtem egyáltalán futni, már be is neveztem erre a versenyre. Szerencsére akadt két lelkes kollegám, akik velem futottak. És csak az egyiknek van benne kötelezően a munkaköri leírásában, hogy segítse a munkámat. Sokáig azért nem kellett őket győzködnöm. Tavaly még elhangzott pár „úristen”,… Tovább »

Családi futás

A hétvégén végre sikerült felkötnöm a nyúlcipőt. Pénteken a férjemmel futottam. Ez persze enyhe túlzás. Én futottam ő meg drukkolt, hogy minél később érjek vissza a parkba, mert addig rekordot dönt szókirakóban. De messziről teljes erővel drukkolt, hogy ne kapjak napszúrást, és azt is a lelkemre kötötte, hogy hangosítsam vissza a telefonomat, arra az esetre… Tovább »

Hogyan kezdtem futni 38 évesen?

Sose sportoltam. A gimiben is csak akkor röplabdáztam, mikor az ellenfél csapat létszámhiány miatt nem tudott versenyezni. Beálltam a verseny-, de inkább csak a hátráltatás miatt. A mozgásom maximum a tánc volt. Zenére minden porcikámat átmozgattam, tetőtől talpig.  Aztán jött a változás. Az első kislányom születése után felszaladt kilókat lépcsőzőgépen vagy nagy babakocsis sétákkal próbáltam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!