Me vs RUN

Ahogy én láttam: Virtualfutok.hu – Karácsonyi Futam

A karácsony előtti hétvége nem a legalkalmasabb időpont egy futóversenyre. Pláne egy kétgyerekes családanyának. Ezer és ezer más dolgom van ebben az időszakban. Ezen a hétvégén csak úgy tobzódtunk a programokban. Pénteken még dolgoztam, épphogy hazaértem már indulhattunk is a férjem karácsonyi céges bulijára. Szombat reggel a lányomat vittem el a szokásos fejlesztésre, az új… Tovább »

Ahogy én láttam: 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap – 2016

Ez a futóverseny közel áll a szívemhez. 2015-ben, két héttel azután, hogy elkezdtem egyáltalán futni, már be is neveztem erre a versenyre. Szerencsére akadt két lelkes kollegám, akik velem futottak. És csak az egyiknek van benne kötelezően a munkaköri leírásában, hogy segítse a munkámat. Sokáig azért nem kellett őket győzködnöm. Tavaly még elhangzott pár „úristen”,… Tovább »

Tölgyi és Völgyi

Messze-messze a vörös dombok tetején állt két tölgyfa, Tölgyi és Völgyi. Magas, vastag, egészséges fák voltak, teli élettel, erővel. Mindketten ugyanolyan értékekkel cseperedtek. Hasonlítottak egymásra. Jó régóta voltak szomszédai egymásnak. Szinte már testvérekként fürkészték a világot a domb tetejéről. A föld alatt, a gyökereik gyakran keresztezték egymást. Ugyanabból a talajból táplálkoztak, ugyanazt a levegőt szívták… Tovább »

Családi futás

A hétvégén végre sikerült felkötnöm a nyúlcipőt. Pénteken a férjemmel futottam. Ez persze enyhe túlzás. Én futottam ő meg drukkolt, hogy minél később érjek vissza a parkba, mert addig rekordot dönt szókirakóban. De messziről teljes erővel drukkolt, hogy ne kapjak napszúrást, és azt is a lelkemre kötötte, hogy hangosítsam vissza a telefonomat, arra az esetre… Tovább »

Hogyan kezdtem futni 38 évesen?

Sose sportoltam. A gimiben is csak akkor röplabdáztam, mikor az ellenfél csapat létszámhiány miatt nem tudott versenyezni. Beálltam a verseny-, de inkább csak a hátráltatás miatt. A mozgásom maximum a tánc volt. Zenére minden porcikámat átmozgattam, tetőtől talpig.  Aztán jött a változás. Az első kislányom születése után felszaladt kilókat lépcsőzőgépen vagy nagy babakocsis sétákkal próbáltam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!