Me vs RUN

Ahogy én láttam: Virtualfutok.hu – Karácsonyi Futam

A karácsony előtti hétvége nem a legalkalmasabb időpont egy futóversenyre. Pláne egy kétgyerekes családanyának. Ezer és ezer más dolgom van ebben az időszakban. Ezen a hétvégén csak úgy tobzódtunk a programokban. Pénteken még dolgoztam, épphogy hazaértem már indulhattunk is a férjem karácsonyi céges bulijára. Szombat reggel a lányomat vittem el a szokásos fejlesztésre, az új… Tovább »

Szontyi hangulatban

Vannak olyan élethelyzetek mikor az embernek bizony le kell állnia. Mert az egészségnél nincs fontosabb. Szeptember 24-én futottam utoljára veresenyen. Edzésem pedig szeptember 27-e óta nem volt.Azon gondolkodtam, hogy akik rendszeresen sportolnak, hogy bírják ezt? Ha nem mozoghatnak. Semmit, nullát. Egyik napról a másikra vége. Biztosan nehezebben mint én. A testem nem vágyik mozgásra. Fekvésre… Tovább »

Ahogy én láttam: 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap – 2016

Ez a futóverseny közel áll a szívemhez. 2015-ben, két héttel azután, hogy elkezdtem egyáltalán futni, már be is neveztem erre a versenyre. Szerencsére akadt két lelkes kollegám, akik velem futottak. És csak az egyiknek van benne kötelezően a munkaköri leírásában, hogy segítse a munkámat. Sokáig azért nem kellett őket győzködnöm. Tavaly még elhangzott pár „úristen”,… Tovább »

Ahogy én láttam: Virtualfutok – Nyitó futam

Mikor először meghallottam, hogy lesz egy virtuális futás, bizony egy kicsit én is felvontam a szemöldököm. Mi ez? De aztán Kata barátnőm szólt, hogy ő jelentkezett. Ha ő is regisztrált, akkor nem lehet olyan rossz dolog. Gyorsan utánanéztem, és meg is találtam a facebookon az eseményt. Röviden az a lényege (bár szerintem mindenki hallott róla),… Tovább »

Ahogy én láttam: Irongirl 2016

Bakancslistás futás. Évekkel ezelőtt láttam egy Irongirl érmet a tesóm falán. Azonnal beleszerettem abba a csillogó lilás rózsaszín virágba, pedig még nem is futottam. Aztán az első futóedzések egyikén belém költözött a kisördög. Álmodozni kezdtem, milyen jó lenne ha lenne egy ilyenem.  ... Tovább »

Családi futás

A hétvégén végre sikerült felkötnöm a nyúlcipőt. Pénteken a férjemmel futottam. Ez persze enyhe túlzás. Én futottam ő meg drukkolt, hogy minél később érjek vissza a parkba, mert addig rekordot dönt szókirakóban. De messziről teljes erővel drukkolt, hogy ne kapjak napszúrást, és azt is a lelkemre kötötte, hogy hangosítsam vissza a telefonomat, arra az esetre… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!