Me vs RUN

Ahogy én láttam: 1. Dunakanyar Félmaraton

Mielőtt leírnám a múlt hétvégi Panorámafutáson megélt élményeimet, először is le kell szögeznem, hogy ez a hely gyönyörű. Nem is értem miért nem tartanak itt gyakrabban futóversenyeket. Vagy egyáltalán bármilyen sportrendezvényt. Nagymaros csodaszép. Ha nem Pesten élnék (és nem Szentendrén) lehet, hogy ideköltöznék.... Tovább »

Ahogy én láttam: BBU Föld Alatti Futás 2017

Már tavaly is ki akartam próbálni, de akkor az influenza közbeszólt. Idén ki nem hagytam volna. Kőbányai lány lévén, muszáj a kerületi versenyeken elindulni. Szerencsénkre még a nap is sütött. Bár az én futamomon az időjárás minősége nem lett volna kizáró ok, tekintettel arra, hogy a nagy részét a föld alatt kellett megejteni. Nórinak kedden… Tovább »

Első háziverseny

Nagyon nehéz volt összeállítani az idei versenytervet. Sokat morfondíroztam, mikor melyik verseny lenne jó. Amit még én is tudok teljesíteni. Sikerült, megírtam a listát, és még a család engedélyét is megkaptam.... Tovább »

Ahogy én láttam: Irongirl 2016

Bakancslistás futás. Évekkel ezelőtt láttam egy Irongirl érmet a tesóm falán. Azonnal beleszerettem abba a csillogó lilás rózsaszín virágba, pedig még nem is futottam. Aztán az első futóedzések egyikén belém költözött a kisördög. Álmodozni kezdtem, milyen jó lenne ha lenne egy ilyenem.  ... Tovább »

Családi futás

A hétvégén végre sikerült felkötnöm a nyúlcipőt. Pénteken a férjemmel futottam. Ez persze enyhe túlzás. Én futottam ő meg drukkolt, hogy minél később érjek vissza a parkba, mert addig rekordot dönt szókirakóban. De messziről teljes erővel drukkolt, hogy ne kapjak napszúrást, és azt is a lelkemre kötötte, hogy hangosítsam vissza a telefonomat, arra az esetre… Tovább »

Hogyan kezdtem futni 38 évesen?

Sose sportoltam. A gimiben is csak akkor röplabdáztam, mikor az ellenfél csapat létszámhiány miatt nem tudott versenyezni. Beálltam a verseny-, de inkább csak a hátráltatás miatt. A mozgásom maximum a tánc volt. Zenére minden porcikámat átmozgattam, tetőtől talpig.  Aztán jött a változás. Az első kislányom születése után felszaladt kilókat lépcsőzőgépen vagy nagy babakocsis sétákkal próbáltam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!