Me vs RUN

Ahogy én láttam: Virtualfutok.hu – Karácsonyi Futam

A karácsony előtti hétvége nem a legalkalmasabb időpont egy futóversenyre. Pláne egy kétgyerekes családanyának. Ezer és ezer más dolgom van ebben az időszakban. Ezen a hétvégén csak úgy tobzódtunk a programokban. Pénteken még dolgoztam, épphogy hazaértem már indulhattunk is a férjem karácsonyi céges bulijára. Szombat reggel a lányomat vittem el a szokásos fejlesztésre, az új… Tovább »

Családi futás

A hétvégén végre sikerült felkötnöm a nyúlcipőt. Pénteken a férjemmel futottam. Ez persze enyhe túlzás. Én futottam ő meg drukkolt, hogy minél később érjek vissza a parkba, mert addig rekordot dönt szókirakóban. De messziről teljes erővel drukkolt, hogy ne kapjak napszúrást, és azt is a lelkemre kötötte, hogy hangosítsam vissza a telefonomat, arra az esetre… Tovább »

Az úszás

Lehet, hogy át kéne neveznem a blogomat Me vs. Sportra. Sose hittem volna, hogy a kedvenc fekete mini retikülömet állandó jelleggel lecserélem egy lila Nike sporttáskára. És lőn. Megtörtént. Minden nap cipelem magammal azt a plussz 5 kilót a sportolás érdekében.... Tovább »

Ahogy én láttam: The Color run

Na kezdjük az első bejegyzést rögtön egy futóversennyel. Vagy inkább egy futó eseménnyel, mert versenynek egyáltalán nem volt nevezhető ez a valami. Még csak eseménynek sem. Valahogy mégiscsak hívnom kell úgyhogy legyen csak úgy egyszerűen CR (color run) és kész.... Tovább »

Hogyan kezdtem futni 38 évesen?

Sose sportoltam. A gimiben is csak akkor röplabdáztam, mikor az ellenfél csapat létszámhiány miatt nem tudott versenyezni. Beálltam a verseny-, de inkább csak a hátráltatás miatt. A mozgásom maximum a tánc volt. Zenére minden porcikámat átmozgattam, tetőtől talpig.  Aztán jött a változás. Az első kislányom születése után felszaladt kilókat lépcsőzőgépen vagy nagy babakocsis sétákkal próbáltam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!